Справжній кулінарний шедевр! Смачний, соковитий, дуже поживний і неймовірно апетитний салат. Така страва обов’язково має бути на святковому столі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 120 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Печериці свіжі – 100 гр.
  • Сир – 50 гр.
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Волоський горіх – 30 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез – 80 гр.

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з куркою, грибами, огірками і волоськими горіхами смачний! Куряче філе відварюємо в підсоленій воді 20 хв. Нарізаємо його невеликими квадратиками.

Яйця відварюємо круто. Для цього відправляємо їх в киплячу воду і варимо 10 хв. Потім ставимо каструлю з яйцями під холодну проточну воду. І дрібно кришимо яйця.

Цибулю очищаємо і пасеруємо на рослинній олії на помірному вогні.

Шампіньйони дрібно ріжемо і обсмажуємо разом з цибулею 7-10 хв

Часник пропускаємо через прес. Змішуємо з майонезом, сіллю і чорним меленим перцем.

Волоські горіхи дробимо в чаші блендера.

Сир натираємо на крупній тертці.

В глибокій салатниці викладаємо шар відвареного філе, робимо промазку з майонезу з часником і спеціями. Потім кладемо яйця, знову шар майонезу, печериці з цибулею, майонез і сир з волоськими горіхами.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і часником Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, горіхами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салати з куркою і грибами