Справжній кулінарний шедевр! Смачний, соковитий, дуже поживний і неймовірно апетитний салат. Така страва обов’язково має бути на святковому столі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 120 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Печериці свіжі – 100 гр.
- Сир – 50 гр.
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Волоський горіх – 30 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – 80 гр.
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з куркою, грибами, огірками і волоськими горіхами смачний! Куряче філе відварюємо в підсоленій воді 20 хв. Нарізаємо його невеликими квадратиками.
Яйця відварюємо круто. Для цього відправляємо їх в киплячу воду і варимо 10 хв. Потім ставимо каструлю з яйцями під холодну проточну воду. І дрібно кришимо яйця.
Цибулю очищаємо і пасеруємо на рослинній олії на помірному вогні.
Шампіньйони дрібно ріжемо і обсмажуємо разом з цибулею 7-10 хв
Часник пропускаємо через прес. Змішуємо з майонезом, сіллю і чорним меленим перцем.
Волоські горіхи дробимо в чаші блендера.
Сир натираємо на крупній тертці.
В глибокій салатниці викладаємо шар відвареного філе, робимо промазку з майонезу з часником і спеціями. Потім кладемо яйця, знову шар майонезу, печериці з цибулею, майонез і сир з волоськими горіхами.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і часником Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, горіхами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салати з куркою і грибами