Запропонований варіант приготування салату чудово підійде для літнього меню: свіжий огірок і соковите пір’я цибулі, що ще може дати більш яскраву асоціацію з літом. Але якщо ви вирішите приготувати цю страву в сезон, коли свіжий огірок і цибулю – велика рідкість, не варто засмучуватися: ці інгредієнти можна замінити на мариновані.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Горошок зелений консервований – 0.5 банок
- Огірки – 1 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Майонез – 2 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з куркою і зеленим горошком гранично простий! Беремо куряче філе, промиваємо і відварюємо. Після того, як філе звариться, його потрібно остудити і нарізати кубиками середнього розміру.
Моєму огірок нарізаємо його таким же способом, як і курку.
Миємо й нарізаємо зелень.
Беремо глибокий салатник і відправляємо туди всі інгредієнти. Додаємо до загальної маси консервований горошок.
Наш салат практично готовий. Залишилося його заправити майонезом. У тому випадку, якщо ви не вживаєте в їжу майонез, в якості заправки можна використовувати сметану.
Салат можна подавати до столу.
Салати з куркою