Якщо ви не знаєте, який приготувати салат на швидку руку для дружніх посиденьок, рекомендую скористатися цікавим, незвичайним і дуже смачним рецептом салату з використанням курки, ківі, корейської моркви і яблуком. Закуска виходить незвичайно ароматною і соковитою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Ківі – 2 шт.
  • Яблука – 2 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Майонез – 200 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з куркою, ківі, корейською морквою і яблуком. Попередньо запечіть куряче філе в духовій шафі або використовуйте копчене куряче філе, наріжте середнім за розміром кубиком або розберіть на волокна з допомогою вилок. Викладіть в салатник, промажте майонезом. Якщо любите м’ясо пожирніше, візьміть стегенце або гомілка.

Ківі добре вимийте, очистіть від шкірки і наріжте тонкими скибочками, викладіть наступним шаром і промажте майонезом.

Курячі яйця заздалегідь відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи. Відокремте білки від жовтків. Курячі білки натріть на крупній тертці, викладіть наступним шаром. Трохи посоліть і промажте майонезом.

Яблука ретельно вимийте, очистіть від шкірки овочечисткою, видаліть серцевину з насінням, натріть на крупній тертці і розподіліть наступним шаром.

Твердий сир натріть на крупній тертці і викласти наступним шаром. Промажте майонезом. Сир можна використовувати будь-якої жирності. Твердий сир можна замінити плавленим сирком.

Потім викладіть моркву по-корейськи, промажте майонезом і присипте подрібненими курячими жовтками.

Соковитий яскравий салат з куркою, ківі, корейською морквою і яблуком подавайте на стіл.

Насолоджуйтеся ароматним салатом!

Салати з куркою