Якщо ви не знаєте, який приготувати салат на швидку руку для дружніх посиденьок, рекомендую скористатися цікавим, незвичайним і дуже смачним рецептом салату з використанням курки, ківі, корейської моркви і яблуком. Закуска виходить незвичайно ароматною і соковитою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Ківі – 2 шт.
- Яблука – 2 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Майонез – 200 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з куркою, ківі, корейською морквою і яблуком. Попередньо запечіть куряче філе в духовій шафі або використовуйте копчене куряче філе, наріжте середнім за розміром кубиком або розберіть на волокна з допомогою вилок. Викладіть в салатник, промажте майонезом. Якщо любите м’ясо пожирніше, візьміть стегенце або гомілка.
Ківі добре вимийте, очистіть від шкірки і наріжте тонкими скибочками, викладіть наступним шаром і промажте майонезом.
Курячі яйця заздалегідь відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи. Відокремте білки від жовтків. Курячі білки натріть на крупній тертці, викладіть наступним шаром. Трохи посоліть і промажте майонезом.
Яблука ретельно вимийте, очистіть від шкірки овочечисткою, видаліть серцевину з насінням, натріть на крупній тертці і розподіліть наступним шаром.
Твердий сир натріть на крупній тертці і викласти наступним шаром. Промажте майонезом. Сир можна використовувати будь-якої жирності. Твердий сир можна замінити плавленим сирком.
Потім викладіть моркву по-корейськи, промажте майонезом і присипте подрібненими курячими жовтками.
Соковитий яскравий салат з куркою, ківі, корейською морквою і яблуком подавайте на стіл.
Насолоджуйтеся ароматним салатом!
Салати з куркою