Нещодавно відкрила для себе цікавий, яскравий і надзвичайно смачний рецепт листкового салату, приготованого з куркою, корейською морквою і пекінською капустою. Закуска виходить легкою, соковитою і ніжною. Відмінний варіант для святкового застілля.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Капуста пекінська – 150 гр.
- Огірки – 100 гр.
- Помідори свіжі – 100 гр.
- Болгарський перець солодкий – 100 гр.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Кетчуп – 100 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з куркою, корейською морквою і пекінською капустою? Підготуйте блюдо, на якому будете збирати салат. Пекінську капусту наріжте або порвіть руками. Викладіть на блюдо і промажте майонезом.
Огірки добре вимийте, обсушіть і наріжте невеликими скибочками, викладіть поверх пекінської капусти та промажте кетчупом.
Помідори добре вимийте, обсушити, видаліть плодоніжку і серцевину. М’якоть помідорів наріжте невеликими скибочками і викладіть на огірки.
Куряче філе промийте, наріжте невеликими шматочками і обсмажте на добре розігрітій сухій сковороді до рівномірної золотистої скоринки з усіх сторін, посоліть і поперчіть. Повністю остудіть. Викладіть обсмажене філе наступним шаром, рівномірно розподіливши по всій поверхні.
Болгарський перець вимийте, обсушіть, очистіть від насіння і серцевини, наріжте соломкою і додайте в салат. Промажте майонезом.
Твердий сир натріть на крупній тертці і розподіліть наступним шаром. Промажте кетчупом.
Необхідну кількість моркви по-корейськи розподіліть останнім шаром. Апетитний пікантний салат з куркою, корейською морквою і пекінською капустою подавайте на стіл.
Насолоджуватися легким салатиком!
Салати з куркою