Апетитний салат з курки і овочів можна подавати для вашого сімейного обіду. Блюдо послужить ситної і смачною закускою, яку обов’язково оцінять ваші рідні.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряче філе – 100 гр.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- Сіль – за смаком
- Майонез – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком
- Зелень – 10 гр.
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, морквою, болгарським перцем і цибулею легко! Чистимо від шкірки ріпчасту цибулю, ріжемо його півкільцями і ошпарюємо пару хвилин в окропі, щоб прибрати гіркоту.
До готовності відварюємо куряче філе і подрібнюємо його для салату. Викладаємо в салатницю.
В курці додаємо ошпарений цибулю і нарізану тонкою соломкою болгарський перець.
Моркву натираємо на крупній тертці. Можна навіть використовувати спеціальний інструмент для корейської моркви. Кладемо овоч в салат разом з подрібненою зеленню.
Додаємо майонез і трохи солі за смаком.
Гарненько розмішуємо закуску.
Розкладаємо готову страву по тарілках і подаємо до столу!
Салати з куркою