Універсальний салат з курки, горошку і моркви можна подавати для домашнього обіду, а також для святкового столу. Закуска виходить дуже ситним і яскравою, але при цьому ви не витратите багато часу і сил на приготування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Горошок зелений консервований – 180 гр.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Огірки мариновані – 2 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати салат з куркою, морквою, горошком? Підготуємо потрібні продукти. Овочі попередньо очищаємо від шкірки і промиваємо під водою.
нарізаємо Півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до прозорості.
Натираємо моркву і кладемо її до цибулі. Продовжуємо готування ще 3-4 хвилини.
До готовності відварюємо куряче філе, охолодити його і нарізаємо дрібними кубиками.
Далі подрібнюємо солоні мариновані огірки.
В глибоку тарілку кладемо підготовлену курку.
До м’яса викладаємо обсмажені овочі.
Також кладемо і подрібнені солоні огірки.
Доповнюємо блюдо зеленим консервованим горошком, з якого заздалегідь зливаємо весь сік.
Поливаємо все інгредієнти майонезом.
Солимо за смаком і ретельно перемішуємо.
Розкладаємо страву на порції і подаємо до столу. Можна використовувати формировочное кільце. Готово!
Салати з куркою