Салат з картоплі, моркви і курячого філе – ситна і оригінальна закуска для вашого святкового столу. Оцініть простий рецепт приготування страви і порадуйте ваших гостей.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Майонез – 3 ст. л.
- Для прикраси: –
- Яйце – 1 шт.
- Петрушка – 10 гр.
- Морква – 1 шт.
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з куркою, морквою і картоплею, відварюємо картоплю в шкірці до готовності. Потім охолоджуємо продукт, чистимо його і натираємо на крупній тертці.
терту картоплю Викладаємо рівним шаром на тарілку. Трохи солимо і поливаємо майонезом.
Відварюємо куряче філе. Потім подрібнюємо його і укладаємо на шар з картоплі. Знову солимо і посипаємо майонезом.
Відварюємо морква, також натираємо її і укладаємо шаром в салат. Зверху розподіляємо кільця ріпчастої цибулі. Можна їх обшпарити. Обмазуємо майонезом.
Відварюємо яйце. Подрібнюємо і прикрашаємо їм салат по вашому смаку. Також декоруємо петрушкою і шматочком вареної моркви. Готово, можна подавати до столу!
Салати з куркою