З великою радістю хочу порекомендувати апетитний, соковитий салат з куркою, огірком, кукурудзою і болгарським перцем. Салат виходить незвичайно смачним, красивим і по-святковому ошатним. Збалансований салат припаде до смаку всім, хто любить легкі страви.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Куряче філе – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Огірки – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Майонез – 100 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з куркою, огірком, кукурудзою і болгарським перцем. Болгарський перець і огірки вимийте і обсушіть.

Куряче філе промийте, викладіть в каструлю і залийте водою, посоліть. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну шумівкою. Зменшіть вогонь і варіть 15-20 хвилин.

Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть.

Зварене куряче філе остудіть і наріжте середнім за розміром кубиком. Також можна використовувати запечене або копчене куряче м’ясо.

Огірки наріжте кубиками невеликого розміру.

Болгарський перець очистіть від насіння і серцевини, а потім наріжте дрібним кубиком.

Курячі яйця очистіть від шкаралупи і дрібно наріжте. Я використовувала тільки курячі білки.

Підготовлені інгредієнти з’єднайте в глибокій ємності.

Відкрийте банку консервованої кукурудзи, злити воду і додайте в салат.

Твердий сир натріть на крупній тертці і викладіть до решти інгредієнтів.

Салат посоліть, заправте майонезом і добре перемішайте. В якості заправки можна використовувати сметану або натуральний йогурт.

Готовий салат з куркою, огірком, кукурудзою і болгарським перцем викладіть в красивий салатник і подавайте на стіл.

Насолоджуйтеся соковитим, свіжим і апетитним салатиком!

Салати з куркою