З великою радістю хочу порекомендувати апетитний, соковитий салат з куркою, огірком, кукурудзою і болгарським перцем. Салат виходить незвичайно смачним, красивим і по-святковому ошатним. Збалансований салат припаде до смаку всім, хто любить легкі страви.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Куряче філе – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Огірки – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 100 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Майонез – 100 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з куркою, огірком, кукурудзою і болгарським перцем. Болгарський перець і огірки вимийте і обсушіть.
Куряче філе промийте, викладіть в каструлю і залийте водою, посоліть. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну шумівкою. Зменшіть вогонь і варіть 15-20 хвилин.
Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть.
Зварене куряче філе остудіть і наріжте середнім за розміром кубиком. Також можна використовувати запечене або копчене куряче м’ясо.
Огірки наріжте кубиками невеликого розміру.
Болгарський перець очистіть від насіння і серцевини, а потім наріжте дрібним кубиком.
Курячі яйця очистіть від шкаралупи і дрібно наріжте. Я використовувала тільки курячі білки.
Підготовлені інгредієнти з’єднайте в глибокій ємності.
Відкрийте банку консервованої кукурудзи, злити воду і додайте в салат.
Твердий сир натріть на крупній тертці і викладіть до решти інгредієнтів.
Салат посоліть, заправте майонезом і добре перемішайте. В якості заправки можна використовувати сметану або натуральний йогурт.
Готовий салат з куркою, огірком, кукурудзою і болгарським перцем викладіть в красивий салатник і подавайте на стіл.
Насолоджуйтеся соковитим, свіжим і апетитним салатиком!
Салати з куркою