Любителям простих у приготуванні салатів настійно рекомендую скористатися чудовим рецептом салату з куркою, огірком, морквою і цибулею. Салат виходить яскравим смаком і соковитим. Для приготування салату використовуються доступні інгредієнти, які можна знайти в запасах будь-якої господині.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Огірки солоні – 100 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Морква – 100 гр.
- Кріп – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – 100 гр.
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, огірком, морквою і цибулею просто! Куряче філе промийте, викладіть в каструлю і залийте водою, посоліть. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну, яка утворилася шумівкою. Зменшіть вогонь і готуйте під кришкою 20 хвилин.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте і дрібно наріжте. Розігрійте Сковороду і змастіть рослинною олією. Викладіть нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажте кілька хвилин.
Моркву очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, натріть на середній тертці і додайте до смаженій репчатому луку. Постійно помішуючи, обсмажте до м’якості, посоліть і поперчіть. Зніміть з вогню і повністю остудіть.
Зварене філе добре охолодіть і наріжте середнім за розміром кубиком. Викладіть в тарілку.
Потім викладіть обсмажені овочі.
Солоні огірки наріжте кубиками, залиште на деякий час, щоб зайвий розсіл стек, і додайте в салат.
Салат заправте необхідною кількістю майонезу.
Кріп ретельно вимийте, струсіть зайву вологу і дрібно нарубаєте гострим ножем. Додайте в салат. Зелень можна використовувати по вашому розсуду.
Салат гарненько перемішайте, розкладіть по порціях. Зверху прикрасьте гілочкою кропу. Яскравий апетитний салат з куркою, огірком, морквою і цибулею подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салати з куркою