Сьогодні пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати салат з куркою, сиром, волоським горіхом і часником. Ароматний салат виходить соковитим, хрустким з яскравим смаковим поєднанням інгредієнтів. Процес приготування салату досить простий і швидкий.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Капуста пекінська – 200 гр.
- Куряче філе – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Майонез – 100 гр.
- Волоський горіх – 50 гр.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Кріп – за смаком
- Петрушка для прикраси
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з куркою, сиром, волоським горіхом і часником? Пекінську капусту наріжте соломкою. Куряче філе промийте, залийте водою, посоліть, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Шумівкою зніміть піну, зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин. М’ясо остудіть і наріжте соломкою. Викладіть в глибоку миску. Куряче філе також можна запекти в духовці.
Твердий сир натріть на крупній тертці і додайте в салат. Кріп вимийте, обсушіть і подрібніть ножем, додайте в салат.
Болгарський перець ретельно вимийте, обсушити, видаліть насіння з серцевиною, а потім наріжте соломкою і відправте в салат. Волоські горіхи подрібніть ножем і додайте в миску. Трохи горіхів залиште для прикраси. Часник очистіть від лушпиння, пропустіть через прес.
Додайте сіль і чорний мелений перець, заправте салат майонезом.
Ретельно перемішайте салат.
Приготований салат з куркою, сиром, волоським горіхом і часником викладіть в салатник для подачі прикрасити половинками волоських горіхів і петрушкою і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салати з куркою