Сьогодні пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати салат з куркою, сиром, волоським горіхом і часником. Ароматний салат виходить соковитим, хрустким з яскравим смаковим поєднанням інгредієнтів. Процес приготування салату досить простий і швидкий.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Куряче філе – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Майонез – 100 гр.
  • Волоський горіх – 50 гр.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Петрушка для прикраси

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з куркою, сиром, волоським горіхом і часником? Пекінську капусту наріжте соломкою. Куряче філе промийте, залийте водою, посоліть, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Шумівкою зніміть піну, зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин. М’ясо остудіть і наріжте соломкою. Викладіть в глибоку миску. Куряче філе також можна запекти в духовці.

Твердий сир натріть на крупній тертці і додайте в салат. Кріп вимийте, обсушіть і подрібніть ножем, додайте в салат.

Болгарський перець ретельно вимийте, обсушити, видаліть насіння з серцевиною, а потім наріжте соломкою і відправте в салат. Волоські горіхи подрібніть ножем і додайте в миску. Трохи горіхів залиште для прикраси. Часник очистіть від лушпиння, пропустіть через прес.

Додайте сіль і чорний мелений перець, заправте салат майонезом.

Ретельно перемішайте салат.

Приготований салат з куркою, сиром, волоським горіхом і часником викладіть в салатник для подачі прикрасити половинками волоських горіхів і петрушкою і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салати з куркою