Салати хороші тим, що з найпростіших інгредієнтів можна отримати дуже цікаві і смачні сполучення. Наприклад, додавши до м’ясного салату кисло-солодке яблуко, ви зробите його більш ароматним і соковитим, а замінивши майонез натуральним йогуртом – менш калорійним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Йогурт – 50 мл
- Куряче філе – 150 гр.
- Яблука – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Волоський горіх – 2 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Гранат – для прикраси
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, яблуками і волоським горіхом легко! Куряче філе відваріть в підсоленій воді зі спеціями, дайте йому охолонути в бульйоні і наріжте кубиками. З цибулини зніміть піну, наріжте полуковицы півкільцями, обшпарте окропом і змішайте з курячим м’ясом.
Яблуко вимийте, очистіть від шкірки, видаліть серцевину, дрібно наріжте, перекладіть їх у миску до салату.
Ядра волоського горіха порубаєте ножем, змішайте з іншими інгредієнтами.
Заправте салат йогуртом, додайте спеції за смаком і сіль, добре перемішайте. Прикрасьте салат зернами граната і зеленню.
Приємного апетиту!
Салати з куркою