Найпростіший салат з квасолею й цибулею підійде для перекусу або доповнить гаряче блюдо. Набір продуктів здивує своєю нехитрістю, а смак закуски приємно здивує.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Квасоля біла – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Петрушка – 1 пучок
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Масло рослинне – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з квасолею й цибулею легко! Квасолю заздалегідь отмачиваем у холодній воді протягом 2-3 годин. Можна і більше.
Потім зливаємо воду і додаємо квасолю варитися. Не забуваємо посолити і додати лаврові листочки. Знімаємо з вогню готовності.
Ріпчасту цибулю подрібнюємо до прозорості.
Зелений цибулю подрібнюємо разом з петрушкою. Останню можна замінити на будь-яку іншу зелень. Відштовхуйтеся від ваших смакових уподобань.
Відправляємо цибулю і зелень в салатницю. Злегка посипаємо перцем.
Ретельно перемішуємо інгредієнти, заправляємо рослинною олією.
Додаємо в салат остиглу квасоля і акуратно перемішуємо. Можна подавати до столу!
Новости