Найпростіший салат з квасолею й цибулею підійде для перекусу або доповнить гаряче блюдо. Набір продуктів здивує своєю нехитрістю, а смак закуски приємно здивує.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Квасоля біла – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Петрушка – 1 пучок
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – за смаком
  • Масло рослинне – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з квасолею й цибулею легко! Квасолю заздалегідь отмачиваем у холодній воді протягом 2-3 годин. Можна і більше.

Потім зливаємо воду і додаємо квасолю варитися. Не забуваємо посолити і додати лаврові листочки. Знімаємо з вогню готовності.

Ріпчасту цибулю подрібнюємо до прозорості.

Зелений цибулю подрібнюємо разом з петрушкою. Останню можна замінити на будь-яку іншу зелень. Відштовхуйтеся від ваших смакових уподобань.

Відправляємо цибулю і зелень в салатницю. Злегка посипаємо перцем.

Ретельно перемішуємо інгредієнти, заправляємо рослинною олією.

Додаємо в салат остиглу квасоля і акуратно перемішуємо. Можна подавати до столу!

Новости