Квасоля – високобілковий продукт, який легко засвоюється організмом людини. Салат з квасолею, який я вам рекомендую обов’язково приготувати, можна вживати у піст. Салат готується легко і просто, виходить ситним та смачним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Квасоля червона – 400 гр.
  • Квасоля біла – 400 гр.
  • Чіабатта – 0.5 шт.
  • Цибуля червоний – 1 головка
  • Селера – 5 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Оцет білий винний – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з квасолею пісний? Розігрійте духовку. У чашу блендера влийте рослинне масло, викладіть попередньо очищений часник і за допомогою блендера збийте. Деко застеліть папером для випічки. Порвіть пісну чіабатту на невеликі шматочки. Полийте половиною часникового масла. Помістіть деко в духовку і запікайте до рум’яності.

Селера добре вимийте, висушіть, наріжте дрібними шматочками. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Нарізану цибулю викладіть в миску, посоліть і залийте винним оцтом.

Відкрийте банку консервованої червоної і білої квасолі, злити рідину з допомогою сита. Викладіть квасолю в підготовлений салатник. Додайте нарізану селеру, маринована цибуля. Додайте спеції за смаком. Заправте салат залишилися часниковим маслом і добре перемішайте.

Зверху викладіть остиглу хрустку чіабатту. Розкладіть салат по порціях і насолоджуйтеся стравою.

Приємного апетиту!

Новости