Квасоля – високобілковий продукт, який легко засвоюється організмом людини. Салат з квасолею, який я вам рекомендую обов’язково приготувати, можна вживати у піст. Салат готується легко і просто, виходить ситним та смачним.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Квасоля червона – 400 гр.
- Квасоля біла – 400 гр.
- Чіабатта – 0.5 шт.
- Цибуля червоний – 1 головка
- Селера – 5 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – 100 мл
- Оцет білий винний – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з квасолею пісний? Розігрійте духовку. У чашу блендера влийте рослинне масло, викладіть попередньо очищений часник і за допомогою блендера збийте. Деко застеліть папером для випічки. Порвіть пісну чіабатту на невеликі шматочки. Полийте половиною часникового масла. Помістіть деко в духовку і запікайте до рум’яності.
Селера добре вимийте, висушіть, наріжте дрібними шматочками. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Нарізану цибулю викладіть в миску, посоліть і залийте винним оцтом.
Відкрийте банку консервованої червоної і білої квасолі, злити рідину з допомогою сита. Викладіть квасолю в підготовлений салатник. Додайте нарізану селеру, маринована цибуля. Додайте спеції за смаком. Заправте салат залишилися часниковим маслом і добре перемішайте.
Зверху викладіть остиглу хрустку чіабатту. Розкладіть салат по порціях і насолоджуйтеся стравою.
Приємного апетиту!
Новости