Пропоную чудовий рецепт легкого дієтичного салату з печінкою тріски і авокадо, який сподобається всім, хто є прихильником правильного харчування і стежить за своєю фігурою. Салат швидкий у приготуванні і відмінно підходить для вечері.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Печінка тріски – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Цибуля порей – за смаком
  • Листовий салат – 50 гр.
  • Авокадо – 50 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кріп – за смаком
  • Масло оливкове – за смаком
  • Лимонний сік – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з печінкою тріски і авокадо, поставте варити куряче яйце в невеликій каструлі. Відкрити банку з печінкою тріски, злийте наявну рідина.

Цибуля порей добре промийте під проточною водою. Просушіть і наріжте тонкими кільцями.

Помідор добре помийте, наріжте дрібними за розміром кубиками.

Плід авокадо помийте, розріжте навпіл, з допомогою гострого ножа вийміть кісточку, а з допомогою столової ложки вийміть м’якоть. Авокадо наріжте таким же способом та розміром, як і помідор.

Зварене круто яйце остудіть і очистіть, наріжте за допомогою ножа або спеціального пристосування невеликими шматочками або натріть на крупній тертці.

Салатні листя добре сполосніть під проточною водою, просушіть і довільними шматочками нарвете руками.

Печінка тріски вийміть з консервної банки і наріжте невеликими кубиками. Всі інгредієнти складіть в загальний салатник, посоліть і поперчіть, потім ретельно перемішайте.

подавайте Салат порційно, окропивши оливковою олією і лимонним соком, і прикрасивши свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Новости