Салати з квасолею прийнято готувати взимку, але любителям здорової їжі, напевно захочеться урізноманітнити свій раціон. Цей салат відноситься не тільки до особливо корисним, але також дуже ситних страв. А сухарики надають йому особливу апетитність і аромат.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Квасоля консервована – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 1 шт.
- Салат Айсберг (середній) – 1 шт.
- Сухарі з сиром – 1 – 2 пакета
- Майонез – за смаком
- Часник – 1 зуб.
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з квасолею сухариками. Відкриваємо консерви, зливаємо з них воду і перемішуємо квасоля і кукурудзу в глибокій мисці.
Салат промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Відправляємо його до квасолі і кукурудзи.
Додаємо сухарики. Можна використовувати 1 пакетик або ж 2, як вам більше подобається за смаком.
Часник подрібнюємо. І додаємо його разом з майонезом в салат. Перемішуємо. Залишаємо його настоюватися на 10 хв.
Приємного апетиту!
Новости