Бобові багаті білком і за своїм живильним властивостям можуть замінити м’ясо у вашому раціоні. До того ж, коли у вас не вистачає часу на готування, ви можете використовувати консервовані продукти. А салати з консервованою квасолею надовго додадуть відчуття ситості.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Майонез – 50 – 60 мл
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Квасоля консервована – 200 гр.
- Сухарі – 50 гр.
- Капуста пекінська – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з квасолею та корейською морквою? Промийте пекінську капусту, наріжте її невеликими смужками, покладіть в миску.
Додайте до капусти моркву по-корейськи і перемішайте.
З консервованої квасолі злити рідину і пересипте її в миску.
Сухарики можна використовувати як куповані, так і приготовані самостійно. Покладіть їх у миску до інших інгредієнтів.
Посоліть салат на смак, додайте спеції, заправте майонезом і перемішайте. Салат повністю готовий до вживання.
Приємного апетиту!
Новости