Бобові багаті білком і за своїм живильним властивостям можуть замінити м’ясо у вашому раціоні. До того ж, коли у вас не вистачає часу на готування, ви можете використовувати консервовані продукти. А салати з консервованою квасолею надовго додадуть відчуття ситості.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Майонез – 50 – 60 мл
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Квасоля консервована – 200 гр.
  • Сухарі – 50 гр.
  • Капуста пекінська – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з квасолею та корейською морквою? Промийте пекінську капусту, наріжте її невеликими смужками, покладіть в миску.

Додайте до капусти моркву по-корейськи і перемішайте.

З консервованої квасолі злити рідину і пересипте її в миску.

Сухарики можна використовувати як куповані, так і приготовані самостійно. Покладіть їх у миску до інших інгредієнтів.

Посоліть салат на смак, додайте спеції, заправте майонезом і перемішайте. Салат повністю готовий до вживання.

Приємного апетиту!

Новости