Порадуйте своїх близьких цікавими кулінарними шедеврами, приготуйте в якості закуски оригінальний салат з квасолею та кириешки. Сухарики додадуть страві цікавий смак і аромат.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сухарики – 1 пакет
- Майонез – 40 гр.
- Квасоля консервована – 200 – 250 гр.
- Кукурудза консервована – 180 – 200 гр.
- Кінза – 1 пучок
- Часник – 1 зуб.
Процес приготування:
Як приготувати салат з квасолею та кириешки? Свіжу кинзу промийте холодною водою, залиште її, щоб стекла рідина і умочіть паперовим рушником. Дрібно нарубаєте її ножем.
Розкрийте пачку з сухариками і пересипте їх в миску.
Злийте з консервованої квасолі сік і додайте її в миску до сухарів.
Відкрийте консервовану кукурудзу, злийте сік і пересипте її в миску.
Зубчик часнику подрібніть пресом і додайте в салат.
Заправте салат майонезом безпосередньо перед подачею до столу, так сухарики не встигнуть сильно розм’якнути. Салат можна викласти на одне загальне блюдо або розкласти на порції.
Приємного апетиту!
Новости