Порадуйте своїх близьких цікавими кулінарними шедеврами, приготуйте в якості закуски оригінальний салат з квасолею та кириешки. Сухарики додадуть страві цікавий смак і аромат.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сухарики – 1 пакет
  • Майонез – 40 гр.
  • Квасоля консервована – 200 – 250 гр.
  • Кукурудза консервована – 180 – 200 гр.
  • Кінза – 1 пучок
  • Часник – 1 зуб.

Процес приготування:

Як приготувати салат з квасолею та кириешки? Свіжу кинзу промийте холодною водою, залиште її, щоб стекла рідина і умочіть паперовим рушником. Дрібно нарубаєте її ножем.

Розкрийте пачку з сухариками і пересипте їх в миску.

Злийте з консервованої квасолі сік і додайте її в миску до сухарів.

Відкрийте консервовану кукурудзу, злийте сік і пересипте її в миску.

Зубчик часнику подрібніть пресом і додайте в салат.


Заправте салат майонезом безпосередньо перед подачею до столу, так сухарики не встигнуть сильно розм’якнути. Салат можна викласти на одне загальне блюдо або розкласти на порції.

Приємного апетиту!

Новости