Оригінальна закуска – це салат, розкладений в порційні покупні тарталетки. Вашій увазі пропонується дві смачні начинки, які об’єднує один компонент ‑ печінка тріски.


Інгредієнти: на 16 порц.

  • Печінка тріски – 120 гр.
  • Морква – 50 гр.
  • Огірки мариновані – 50 гр.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Тарталетки – 16 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Готувати салат з печінкою тріски в тарталетках легко! Печінка тріски дістати з банки злити масло. Саму печінку поділити навпіл і покласти в дві тарілки, розім’яти там виделкою. Яйця зварити, остудити і очистити, нарізати дрібними кубиками і поділити порівну між тарілками.

Моркву зварити в шкірці, очистити і натерти на тертці дрібно.

Огірки порізати навпіл, злити маринад. Нарізати огірки кубиками невеликого розміру разом з шкіркою.

В одну мисочку, з печінкою тріски і подрібненими яйцями, покласти віджаті від рідини руками огірки, моркву і додати майонез.

Все добре перемішати.

Натерти твердий сир на дрібній тертці.

В іншу миску з яйцями і печінкою додати тертий сир і майонез.

Також все добре перемішати.

За допомогою чайної ложки наповнити тарталетки вмістом у вигляді двох салатів, накладаючи масу з невеликою гіркою. Декорувати свіжою зеленню. Заповнювати тарталетки потрібно перед подачею до столу, щоб вони не розмокли.

Приємного апетиту!

Новости