Ситний смачний салат з квасолею і м’ясом легко зможе стати родзинкою будь-якого святкового столу. Блюдо настільки поживна, що може замінити повноцінне блюдо. Салат простий у приготуванні і обов’язково припаде до смаку і домочадцям, і гостям.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Квасоля консервована – 300 гр.
- Яловиче філе – 400 гр.
- Батон – 150 гр.
- Огірки – 200 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з квасолею та м’ясом. Філе яловичини варити до готовності близько 40 хвилин.
Яловичину дістати, остудити і нарізати невеликими шматочками.
Огірки нарізати соломкою.
В окрему ємність видавити зубчики часнику, додати рослинне масло, перемішати.
Батон нарізати кубиками.
На сковороду висипати нарізаний батон, додати масло з часником, перемішати. Обсмажити до золотистої скоринки.
У мисці змішати яловичину, огірок, батон і консервовану квасолю.
Салат посолити, додати майонез, все ретельно перемішати.
Подавати порційно або в загальному блюді.
Новости