Ситний смачний салат з квасолею і м’ясом легко зможе стати родзинкою будь-якого святкового столу. Блюдо настільки поживна, що може замінити повноцінне блюдо. Салат простий у приготуванні і обов’язково припаде до смаку і домочадцям, і гостям.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квасоля консервована – 300 гр.
  • Яловиче філе – 400 гр.
  • Батон – 150 гр.
  • Огірки – 200 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з квасолею та м’ясом. Філе яловичини варити до готовності близько 40 хвилин.

Яловичину дістати, остудити і нарізати невеликими шматочками.

Огірки нарізати соломкою.

В окрему ємність видавити зубчики часнику, додати рослинне масло, перемішати.

Батон нарізати кубиками.

На сковороду висипати нарізаний батон, додати масло з часником, перемішати. Обсмажити до золотистої скоринки.

У мисці змішати яловичину, огірок, батон і консервовану квасолю.

Салат посолити, додати майонез, все ретельно перемішати.

Подавати порційно або в загальному блюді.

Новости