Відварні овочі з консервованою квасолею складають ситний і пісний салат. Готується він не складно і швидко, велика частина часу витратитися на відварювання овочів. Салат схожий на вінегрет, заправляється олією і оцтом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Квасоля консервована – 6 ст. л.
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Капуста білокачанна – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
  • Буряк (середній) – 2 шт.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з квасолею та овочами легко! Картопля, морква і буряк вимийте з допомогою щітки і відваріть в шкірці. Очистіть і дайте охолонути. Наріжте моркву кубиками. Цибулю очистіть, сполосніть і подрібніть кубиком. Огірки теж наріжте такою ж формою. Складіть в миску.

Капусту нашаткуйте соломкою, очищені картоплю і буряк – кубиками. Квасоля покладіть в друшляк і промийте, залиште стекти рідини і додайте до овочів.

Влийте в салат масло, оцет, посоліть і поперчіть. Перемішайте всі інгредієнти між собою.

Покладіть салат в індивідуальні салатниці і подавайте.

Приємного апетиту!

Новости