Відварні овочі з консервованою квасолею складають ситний і пісний салат. Готується він не складно і швидко, велика частина часу витратитися на відварювання овочів. Салат схожий на вінегрет, заправляється олією і оцтом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 2 шт.
- Квасоля консервована – 6 ст. л.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Капуста білокачанна – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Буряк (середній) – 2 шт.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з квасолею та овочами легко! Картопля, морква і буряк вимийте з допомогою щітки і відваріть в шкірці. Очистіть і дайте охолонути. Наріжте моркву кубиками. Цибулю очистіть, сполосніть і подрібніть кубиком. Огірки теж наріжте такою ж формою. Складіть в миску.
Капусту нашаткуйте соломкою, очищені картоплю і буряк – кубиками. Квасоля покладіть в друшляк і промийте, залиште стекти рідини і додайте до овочів.
Влийте в салат масло, оцет, посоліть і поперчіть. Перемішайте всі інгредієнти між собою.
Покладіть салат в індивідуальні салатниці і подавайте.
Приємного апетиту!
Новости