Незвичайний свіжий літній салат з молодих кабачків, цукіні, буряків і риби прийде на допомогу влітку, коли не хочеться багато часу проводити біля плити. Його заправляють соусом на основі песто, оливкової олії і лимонного соку.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки (молоді) – 1 шт.
  • Буряк – 1 шт.
  • Цукіні – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Форель слабосолона – 200 гр.
  • М’ята свіжа – за смаком
  • Салатна суміш – 1 пакет
  • Сіль – за смаком
  • Лимон – 1 шт.
  • Соус Песто – 2 ст. л.
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з молодих кабачків простий у приготуванні! Кабачок з цукіні повинні бути такими молодими і свіжими, щоб їх можна було вживати разом з шкіркою. Овочі помити, моркву і буряк почистити.

Моркву потерти на корейській тертці тонкою соломкою.

Буряк натерти аналогічним чином.

Цукіні і кабачок порізати слайсами з допомогою овочечистки. Слабосолону форель порізати невеликими скибочками.

Щоб зробити заправку, потрібно змішати песто, сік одного лимона, оливкова олія і перець, сіль.

Овочі викласти на тарілку, туди ж відправити зелень з міксу салату. Розкласти шматочки форелі, полити все соусом-заправкою і декорувати листочками м’яти.

Приємного апетиту!

Новости