Кулінари пропонують велику різноманітність варіантів салату з квасолею. У кожної господині свій улюблений і ідеальний рецепт. Я рекомендую приготувати салат з червоною квасолею і сухариками. Відмінний варіант для святкового частування. Готується швидко і просто. Салат виходить дуже смачним і ситним з ідеальним поєднанням продуктів. Чоловіки обов’язково оцінять салат з квасолею та сухариками.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Морква – 1 шт.
  • Квасоля червона – 1 банка
  • Корнішони – 3 шт.
  • Салямі – 200 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Листовий салат – 200 гр.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сухарики – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з квасолею та сухариками, підготуйте необхідні інгредієнти для салату. Відваріть моркву. Очистіть і наріжте кубиками середнього розміру.

Салямі очистіть і наріжте кубиками середнього розміру. Можна використовувати будь-яку копчену ковбасу. Огірочки наріжте кружечками.

Нарізані продукти покладіть в салатник. Салат і зелень петрушки добре промийте і дайте обсохнути. Наріжте ножем, але не дрібно.

Відкрийте банку консервованої квасолі, злити рідину. Додайте квасолю в салатник.

Додайте спеції за смаком. Заправте майонезом. Акуратно перемішайте.

З допомогою кільця розкладіть салат порційно. Акуратно зніміть кільце.

Прикрасьте салат улюбленими сухариками. Сухарики можна приготувати самим або використовувати вже готові.

Приємного апетиту!

Новости