Квасоля – це ідеальний інгредієнт для безлічі смачних салатів. А консервований варіант допоможе не тільки приготувати апетитну страву, але і заощадити час. Заправка з томатного соусу, в поєднанні з класичною заправкою з майонезу – справжня знахідка для любителів незвичайних поєднань.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Квасоля консервована – 1 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Листовий салат – 50 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з квасолею в томатному соусі? Воду кип’ятимо, і у киплячу воду кидаємо яйця. Відварюємо їх круто.
Консервовану квасолю відкриваємо і перекладаємо в глибоку ємність, де будемо готувати салат.
Яйця очищаємо від шкаралупи і нарізаємо невеликими шматочками.
Додаємо їх до квасолі.
Листя салату промиваємо та нарізаємо невеликими смужками. Додаємо його в салат і трохи солимо.
Промиваємо помідор і також нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо їх у салат.
Сир натираємо на крупній тертці, додаємо в тарілку з салатом.
Заправляємо салат майонезом. Розмішуємо.
Розкладаємо по порційних тарілках.
Приємного апетиту!
Новости