Квасоля – це ідеальний інгредієнт для безлічі смачних салатів. А консервований варіант допоможе не тільки приготувати апетитну страву, але і заощадити час. Заправка з томатного соусу, в поєднанні з класичною заправкою з майонезу – справжня знахідка для любителів незвичайних поєднань.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квасоля консервована – 1 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Листовий салат – 50 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з квасолею в томатному соусі? Воду кип’ятимо, і у киплячу воду кидаємо яйця. Відварюємо їх круто.

Консервовану квасолю відкриваємо і перекладаємо в глибоку ємність, де будемо готувати салат.

Яйця очищаємо від шкаралупи і нарізаємо невеликими шматочками.

Додаємо їх до квасолі.

Листя салату промиваємо та нарізаємо невеликими смужками. Додаємо його в салат і трохи солимо.

Промиваємо помідор і також нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо їх у салат.

Сир натираємо на крупній тертці, додаємо в тарілку з салатом.

Заправляємо салат майонезом. Розмішуємо.

Розкладаємо по порційних тарілках.

Приємного апетиту!

Новости