В салати можна використовувати не тільки покупні продукти, але і закачування, які стоять у погребі і чекають своєї години. Наприклад, можна приготувати азіатський вітамінний салат на базі маринованих стрілок часнику з додаванням моркви, перцю, цибулі та ін.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Часникові стрілки мариновані – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий (червоний) – 2 шт.
- Лимон – 0,5 шт.
- Масло кукурудзяне – 45 мл
- Приправа для корейської моркви – за смаком
- Часник – 3 зуб.
Процес приготування:
Готувати салат з маринованих стрілок часнику легко! Відкрити банку маринованих часникових стрілок, відкинути на сито і злегка віджати руками.
Моркву і перець помити, почистити, видалити зайві елементи. Нарізати овочі соломкою і додати до стрільцям.
Лук очистити і нарізати тонкими півкільцями, додати в салат. Часник пропустити через прес і відправити туди ж.
Заправити салат кукурудзяним маслом, змішаним з соком половини лимона. Посипати все приправами і перемішати. Дати салату настоятися близько 2 годин.
Приємного апетиту!
Мариновані стрілки часнику на зиму Салат зі стрілок часнику Стрілки часнику