Дуже простий рецепт салату з морепродуктів, який зможе повторити будь-яка господиня вдома самостійно. Він виходить дуже легким і соковитим.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
- Мідії консервовані – 200 гр.
- Огірки – 1 – 2 шт.
- Капуста пекінська – 150 гр.
- Яйце перепелине – 5 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Для того щоб приготувати салат з маринованими мідіями і пекінською капустою, перепелині яйця зваріть в підсоленій воді. 10 хвилин з моменту закипання їм буде достатньо. Для салату можна взяти і курячі яйця, але тоді їх кількість зменшується в два рази.
Пекінську капусту промийте, висушіть і наріжте тонкою соломкою.
Огірки промийте, обсушіть і наріжте невеликими смужками, додайте до капусти.
З перепелиних яєць зніміть шкаралупу, розріжте їх навпіл і покладіть в миску.
Мариновані мідії викладіть до решти інгредієнтів. Посоліть, додайте спеції за смаком, заправте салат олією і лимонним соком, перемішайте і подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Салати з морепродуктами