До смаку печінки всі ставляться по-різному. Але в одному усі сходяться, салати з печінкою виходять дуже ситними і можуть з легкістю зійти за повноцінний вечерю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Майонез – 50 – 60 мл
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Свиняча печінка – 350 – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Огірки мариновані – 1 – 2 шт.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з печінкою свинячий. Свинячу печінку для салату відваріть без солі, остудіть і наріжте невеликими брусочками.
З ріпчастої цибулі зніміть піну і наріжте його тонкими півкільцями. Влийте невелику кількість рослинної олії на розігріту сковороду і обсмажте на ньому цибулю.
Болгарські перці потрібно очистити від перегородок і насіння, м’якоть наріжте маленькими кубиками.
З кукурудзи злити сік і пересипте її в миску до інших інгредієнтів.
Моркву промийте і очистіть. За допомогою тертки для корейської моркви, натріть її соломкою, якщо такий терки немає, використовуйте звичайну.
В залежності від розміру огірків, для салату можна взяти один чи два невеликих. Наріжте їх дрібними кубиками.
Змішайте всі інгредієнти з майонезом, спробуйте салат на сіль і при необхідності посоліть. Салат можна подавати до столу відразу після приготування.
Приємного апетиту!
Новости