Салати з печінкою тріски готують у поєднанні з сиром, рисом, овочами або яйцями. Всі інгредієнти повинні бути підібрані в такому співвідношенні, щоб не перебивати смак один одного.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печінка тріски – 1 банка
  • Картопля – 2 шт.
  • Огірки – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 3 – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з печінкою тріски без майонезу? Огірки промиваємо та нарізаємо кубиками.

Пір’я зеленого лука подрібніть ножем.

Картоплю відварити в мундирах, остудіть, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці.

Яйця зваріть круто, остудіть їх у холодній воді, зніміть шкаралупу і натріть на тертці.

Розкрийте консерви, злийте надлишки масла, і розімніть печінка виделкою.

З’єднайте всі інгредієнти. Додайте подрібнений часник і пару ложок олії з консерви, перемішайте і подавайте до столу разом з підсмаженими грінками.

Приємного апетиту!

Новости