Салати з печінкою тріски готують у поєднанні з сиром, рисом, овочами або яйцями. Всі інгредієнти повинні бути підібрані в такому співвідношенні, щоб не перебивати смак один одного.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Печінка тріски – 1 банка
- Картопля – 2 шт.
- Огірки – 2 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Яйце – 2 шт.
- Часник – 3 – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з печінкою тріски без майонезу? Огірки промиваємо та нарізаємо кубиками.
Пір’я зеленого лука подрібніть ножем.
Картоплю відварити в мундирах, остудіть, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці.
Яйця зваріть круто, остудіть їх у холодній воді, зніміть шкаралупу і натріть на тертці.
Розкрийте консерви, злийте надлишки масла, і розімніть печінка виделкою.
З’єднайте всі інгредієнти. Додайте подрібнений часник і пару ложок олії з консерви, перемішайте і подавайте до столу разом з підсмаженими грінками.
Приємного апетиту!
Новости