Салат з печінкою тріски і рисом стане прикрасою святкового столу. Крім того, блюдо відоме і своїми корисними властивостями: тріска відома своїм благотворним впливом на зір і імунітет людини.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печінка тріски – 300 гр.
  • Рис білий – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з печінкою тріски і рисом? Цибулю очистити, дрібно ріжемо.

Заливаємо цибулю окропом, через 10 хвилин зливаємо воду, промиваємо цибулю в холодну воду.

Яйця варимо круто, очищаємо і натираємо на крупній тертці.

В окрему ємність викладаємо печінку тріски, розминаємо її виделкою.

Рис відварюємо до готовності, охолодити. До печінки тріски додаємо остиглий рис, яйця і цибулю. При необхідності досолює.

Заправляємо салат майонезом за смаком.

Перекладаємо салат з печінкою тріски і рисом в салатник. Все готово! Пригощаємо гостей!

Новости