Салат з печінкою тріски і сиром є не просто смачним блюдом, такий салат вносить в раціон необхідні корисні речовини. Це відбувається завдяки вмісту в печінці тріски великої кількості корисних елементів. Ніжний і приємний на смак – саме так можна описати даний салат. Його можна готувати і на кожен день, і на святковий стіл.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Печінка тріски – 250 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля зелена – 30 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з печінкою тріски і сиром, курячі яйця відварюємо протягом 8-10 хвилин до готовності. Після цього остуджуємо відварені яйця в крижаній воді, очищаємо і подрібнюємо на крупній тертці.

Печінка тріски викладаємо в підходящу ємність і злегка розминаємо виделкою.

Твердий сир слід подрібнити на терці з великими отворами.

Під проточною водою промиваємо зелений лук, обсушуємо і дрібно нарізаємо за допомогою гострого ножа.

Підготовлені інгредієнти – печінка тріски, тертий сир, яйця і подрібнену цибулю – з’єднуємо в салатнику. Приправляємо всі компоненти меленим перцем і сіллю, заправляємо салат майонезом. Все перемішуємо і подаємо страву до столу. Салат з печінкою тріски і сиром готовий до вживання!

Приємного вам апетиту!

Новости