Оригінальна закуска – це салат, розкладений в порційні покупні тарталетки. Вашій увазі пропонується дві смачні начинки, які об’єднує один компонент ‑ печінка тріски.
Інгредієнти: на 16 порц.
- Печінка тріски – 120 гр.
- Морква – 50 гр.
- Огірки мариновані – 50 гр.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Тарталетки – 16 шт.
- Майонез – за смаком
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Готувати салат з печінкою тріски в тарталетках легко! Печінка тріски дістати з банки злити масло. Саму печінку поділити навпіл і покласти в дві тарілки, розім’яти там виделкою. Яйця зварити, остудити і очистити, нарізати дрібними кубиками і поділити порівну між тарілками.
Моркву зварити в шкірці, очистити і натерти на тертці дрібно.
Огірки порізати навпіл, злити маринад. Нарізати огірки кубиками невеликого розміру разом з шкіркою.
В одну мисочку, з печінкою тріски і подрібненими яйцями, покласти віджаті від рідини руками огірки, моркву і додати майонез.
Все добре перемішати.
Натерти твердий сир на дрібній тертці.
В іншу миску з яйцями і печінкою додати тертий сир і майонез.
Також все добре перемішати.
За допомогою чайної ложки наповнити тарталетки вмістом у вигляді двох салатів, накладаючи масу з невеликою гіркою. Декорувати свіжою зеленню. Заповнювати тарталетки потрібно перед подачею до столу, щоб вони не розмокли.
Приємного апетиту!
Новости