Смачний салат з печінкою можна приготувати з будь-яких продуктів. Салат з картоплею і грибами буде більш ситним, а з овочів – соковитим і легким.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Майонез – 60 гр.
- Яловича печінка – 500 гр.
- Огірки солоні – 1 – 2 шт.
- Сир – 100 гр.
- Яйце – 2 – 3 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з печінкою яловичої і солоним огірком просто! Печінка промийте під холодною водою, зріжте з неї плівочки. Залийте печінка водою, посоліть, додайте спеції і варіть до повної готовності. Готову печінку наріжте соломкою.
Солоні огірки наріжте соломкою, відіжміть від зайвої вологи і покладіть в миску до печінки.
Твердий сир натираємо на крупній тертці.
Яйця відваріть круто, зніміть шкаралупу і натріть на тертці.
Перед подачею салату на стіл, заправте його майонезом, перемішайте, додайте сіль і спеції за смаком.
Приємного апетиту!
Новости