Смачний салат з печінкою можна приготувати з будь-яких продуктів. Салат з картоплею і грибами буде більш ситним, а з овочів – соковитим і легким.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Майонез – 60 гр.
  • Яловича печінка – 500 гр.
  • Огірки солоні – 1 – 2 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Яйце – 2 – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з печінкою яловичої і солоним огірком просто! Печінка промийте під холодною водою, зріжте з неї плівочки. Залийте печінка водою, посоліть, додайте спеції і варіть до повної готовності. Готову печінку наріжте соломкою.

Солоні огірки наріжте соломкою, відіжміть від зайвої вологи і покладіть в миску до печінки.

Твердий сир натираємо на крупній тертці.

Яйця відваріть круто, зніміть шкаралупу і натріть на тертці.

Перед подачею салату на стіл, заправте його майонезом, перемішайте, додайте сіль і спеції за смаком.

Приємного апетиту!

Новости