Смачний, освіжаючий салат з овочів і фруктів, з великою кількістю свіжої зелені. Таке блюдо не тільки наситить організм, але і зарядить енергією. Цитрус додасть особливий аромат звичним продуктом. І звичайно, особлива родзинка салату – це кінза. А разом незвично і апетитно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 300 гр.
- Апельсин – 1 шт.
- Петрушка – за смаком
- Кріп – за смаком
- Кінза – за смаком
- Журавлина – 100 гр.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з пекінської капустою з апельсином просто! Пекінську капусту промиваємо водою і дрібно нашинкуем її. Посипаємо сіллю і перемішуємо.
Зелень миємо, а потім дрібно нарізаємо.
Апельсин позбавляємо від шкірки і білої плівки. Ділимо на часточки (також знімаємо шкірку), ріжемо на шматочки, виймаємо кісточки.
В глибокій мисці змішуємо капусту, зелень, апельсин і журавлину. Заправляємо все оливковою олією і солі до смаку. Перемішуємо.
Приємного апетиту!
Новости