Смачний, освіжаючий салат з овочів і фруктів, з великою кількістю свіжої зелені. Таке блюдо не тільки наситить організм, але і зарядить енергією. Цитрус додасть особливий аромат звичним продуктом. І звичайно, особлива родзинка салату – це кінза. А разом незвично і апетитно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 300 гр.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Петрушка – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Кінза – за смаком
  • Журавлина – 100 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з пекінської капустою з апельсином просто! Пекінську капусту промиваємо водою і дрібно нашинкуем її. Посипаємо сіллю і перемішуємо.

Зелень миємо, а потім дрібно нарізаємо.

Апельсин позбавляємо від шкірки і білої плівки. Ділимо на часточки (також знімаємо шкірку), ріжемо на шматочки, виймаємо кісточки.

В глибокій мисці змішуємо капусту, зелень, апельсин і журавлину. Заправляємо все оливковою олією і солі до смаку. Перемішуємо.

Приємного апетиту!

Новости