Необхідність приготувати закуску до гарячого страва іноді стає важкою ношею з-за безлічі інгредієнтів і довгого приготування. Салат з пекінською капустою і горошком врятує з цієї ситуації, так як готується він швидко, з простих продуктів і виходить свіжим і дуже соковитим.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 1 шт.
- Горошок зелений консервований – 1 банка
- Варена ковбаса – 300 гр.
- Сир бринза – 200 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з пекінською капустою і горошком гранично простий! Готуємо всі необхідні інгредієнти. З горошку зливаємо рідину.
Варену ковбасу нарізаємо соломкою.
Пекінську капусту дрібно шаткуємо.
Огірок нарізаємо кубиками, йдіть у миску з пекінською капустою і вареною ковбасою.
Болгарський перець ріжемо невеликими кубиками, додаємо в салат.
В салат додаємо горошок, все ретельно перемішуємо.
Бринзу нарізати невеликими кубиками, додаємо її в салат.
Зелений лук і при бажанні іншу зелень дрібно нарізаємо, відправляємо все в салат. Заправляємо його майонезом, добре перемішуємо, солимо і перчимо за смаком.
Новости