Необхідність приготувати закуску до гарячого страва іноді стає важкою ношею з-за безлічі інгредієнтів і довгого приготування. Салат з пекінською капустою і горошком врятує з цієї ситуації, так як готується він швидко, з простих продуктів і виходить свіжим і дуже соковитим.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 1 шт.
  • Горошок зелений консервований – 1 банка
  • Варена ковбаса – 300 гр.
  • Сир бринза – 200 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з пекінською капустою і горошком гранично простий! Готуємо всі необхідні інгредієнти. З горошку зливаємо рідину.

Варену ковбасу нарізаємо соломкою.

Пекінську капусту дрібно шаткуємо.

Огірок нарізаємо кубиками, йдіть у миску з пекінською капустою і вареною ковбасою.

Болгарський перець ріжемо невеликими кубиками, додаємо в салат.

В салат додаємо горошок, все ретельно перемішуємо.

Бринзу нарізати невеликими кубиками, додаємо її в салат.

Зелений лук і при бажанні іншу зелень дрібно нарізаємо, відправляємо все в салат. Заправляємо його майонезом, добре перемішуємо, солимо і перчимо за смаком.

Новости