Для ПП-салату із броколі дуже важливо правильно зварити капусту, щоб вона залишалася хрусткою. Такий салат добре впишеться в раціон людей, які дотримуються правильного харчування.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Капуста Брокколі – 520 гр.
  • Сир Фета – 160 гр.
  • Насіння соняшнику – 50 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Йогурт – 60 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати салат з брокколі ПП? Розібрати капусту на суцвіття, зрізуючи їх максимально близько до стебла.

Зварити брокколі в окропі протягом 2 хв., відразу ж перекласти її в миску з холодною водою і шматочками льоду. Таким чином, капуста зберігає свій хрускіт і вітаміни.

Викласти капусту на тарілку.

Щедро змастити шар брокколі натуральним йогуртом без добавок. Зубчик часнику очистити і видавити через землянку, розкласти по йогурту.

Сир нарізати кубиками невеликого розміру і розкласти зверху по заправці.

Посипати готовий салат насінням соняшнику. Можна вживати.

Приємного апетиту!

Новости