Перед вами рецепт свіжого, нагадує літній сезон, салату. Легкість і ніжність – його головні переваги. Зелень на ряду зі свіжим огірком і яйцем послужать відмінним поєднанням для перекусу і повноцінного обіду. Це в деякому роді дієтичне блюдо може стати не тільки прикрасою ваших буднів, а й легкою ноткою святкового столу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Огірки – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 40 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з пекінською капустою і огірком смачний! Ставимо варитися на вогонь курячі яйця. Через 10 хвилин вимикаємо газ, виливаємо гарячу воду, заливаємо холодну і остуджуємо яйця.

Промиваємо пекінську капусту, потім дрібно і тонко нарізаємо.

Моєму огірки. Після цього нарізаємо їх невеликими скибочками і покласти в окрему миску. Приправляємо сіллю і залишаємо нарізані огірки на пару хвилин. Після цього необхідно злити сік, що утворився, а огірки перекласти до пекінської капусти.

Відварені яйця очищаємо від шкаралупи і дрібно нарізаємо. Допустимий варіант – можна натерти яйця на крупній тертці.

Промийте зелений лук під проточною водою і потім подрібніть його.

Змішуємо всі компоненти салату, приправляючи майонезом. Остання дія – перемішуємо інгредієнти і подаємо страву до столу.

Приємного вам апетиту!

Новости