Перед вами рецепт свіжого, нагадує літній сезон, салату. Легкість і ніжність – його головні переваги. Зелень на ряду зі свіжим огірком і яйцем послужать відмінним поєднанням для перекусу і повноцінного обіду. Це в деякому роді дієтичне блюдо може стати не тільки прикрасою ваших буднів, а й легкою ноткою святкового столу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Огірки – 2 шт.
- Цибуля зелена – 40 гр.
- Сіль – за смаком
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з пекінською капустою і огірком смачний! Ставимо варитися на вогонь курячі яйця. Через 10 хвилин вимикаємо газ, виливаємо гарячу воду, заливаємо холодну і остуджуємо яйця.
Промиваємо пекінську капусту, потім дрібно і тонко нарізаємо.
Моєму огірки. Після цього нарізаємо їх невеликими скибочками і покласти в окрему миску. Приправляємо сіллю і залишаємо нарізані огірки на пару хвилин. Після цього необхідно злити сік, що утворився, а огірки перекласти до пекінської капусти.
Відварені яйця очищаємо від шкаралупи і дрібно нарізаємо. Допустимий варіант – можна натерти яйця на крупній тертці.
Промийте зелений лук під проточною водою і потім подрібніть його.
Змішуємо всі компоненти салату, приправляючи майонезом. Остання дія – перемішуємо інгредієнти і подаємо страву до столу.
Приємного вам апетиту!
Новости