Салат «Обжорка» з яловичиною виходить дуже поживним. Яловиче м’ясо багате залізом і у відварному вигляді дуже корисно для організму. Цей салат цілком може бути поданий на обід або вечерю в якості самостійного блюда.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Морква – 2 шт.
  • Яловичина – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Майонез – за смаком
  • Петрушка для прикраси
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат «Обжорка» з яловичиною і солоними огірками? Яловичину помийте і відваріть до готовності. Потім остудіть і наріжте її тонкими брусками.

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Морква помийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Обсмажте цибулю і моркву на рослинній олії до готовності.

Солоні огірки наріжте кубиками середнього розміру.

Зубчики часнику очистіть від лушпиння і подрібніть.

Змішайте в салатниці яловичину, засмажку з цибулі і моркви, солоні огірки, додайте подрібнений часник, майонез, сіль і перець за смаком. Прикрасьте салат «Обжорка» гілочками петрушки і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Новости