Безсумнівно, ми живемо в такий час, коли дуже важко здивувати кого-небудь наявністю салату на святковому столі. Але салат з шинкою і смаженими грибами – страва, яка точно стане прикрасою святкового застілля. Не лише тому, що володіє яскравим і незабутнім смаком, але і тому що відрізняється оригінальним оформленням.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Шинка – 250 гр.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Чіпси – 150 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати салат з шинкою і смаженими грибами листковий? В першу чергу необхідно підготувати інгредієнти, які ми будемо використовувати для приготування салату. Беремо шинку і нарізаємо її брусочками середнього розміру. Гриби промиваємо і обсмажуємо на сковорідці. Варені яйця натираємо на тертці. Ту ж маніпуляцію робимо і з сиром. Чіпси слід подрібнити. Для цих цілей можна використовувати кухонний молоточок.
Тепер приступаємо до формування кожного шару. На дно плоскої тарілки викладаємо корейську моркву, змащуємо її майонезом.
Наступний шар – подрібнена шинка. Цей шар також змащуємо майонезом.
Далі поверх шинки викладаємо печериці.
Наступний шар – яйця.
Шар яєць покриваємо подрібненими чіпсами. Всі шари слід ретельно утрамбувати.
Фінальний шар – натертий сир.
При бажанні страву прикрашаємо невеликою кількістю корейської моркви.
Страва готова.
Новости