Поєднання сиру з шинкою і огірком – приємне і звичне. Додаючи відповідні за смаком компоненти, зелень, можна нескінченно експериментувати, щоразу отримуючи новий смак. Пропонуємо доповнити цю комбінацію яйцем і листям салату-латуку – безпрограшний варіант.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Шинка – 160 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Огірки – 3 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Салат Латук – 8 шт.
- Майонез – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Петрушка – 3 для прикраси
Процес приготування:
Готувати салат з шинкою, сиром і огірком просто! Шинку очищаємо від оболонки і нарізаємо невеликими кубиками.
Огірки промиваємо, обсушуємо, зрізаємо кінчики, щоб уникнути можливої гіркоти. Нарізаємо огірки тонкими скибочками, потім скибочки – смужками, а смужки – поперек, маленькими кубиками.
Сир натираємо на тертці з великими отворами. Яйця варимо протягом 10-12 хвилин до твердого жовтка. Охолоджуємо в холодній воді і очищаємо від шкаралупи. Нарізаємо шматочками яйця, співмірними з кубиками інших інгредієнтів.
В салатницю викладаємо кубики шинки, нарізаний огірок, тертий сир і шматочки варених яєць. Додаємо майонез і акуратно перемішуємо. Перед подачею прикрасити гілочками петрушки або іншої улюбленої зелені.
Приємного апетиту!
Новости