Поєднання ніжних обсмажених печериць і хрустких сухариків – прекрасна основа для будь-якого салату. Даний рецепт дуже простий, можна сказати, що цей салат – закуска на швидку руку. Це відмінне доповнення до будь-якого обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Варена ковбаса – 100 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Цибуля зелена – за смаком
- Яйце – 2 шт.
- Сухарики – 1 жменя
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з сухариками і грибами. Печериці промийте в проточній воді злегка обсушіть і наріжте скибочками або часточками. Обсмажте гриби в невеликій кількості рослинного масла на сковороді до золотистого кольору.
Яйця відваріть до повної готовності і обчищені яйця наріжте кубиками. Додайте в миску з обсмаженими грибами і перемішайте.
Зелений лук промийте і наріжте на невеликі шматочки, додайте його в миску салатом. Слідом ковбасу наріжте кубиками і додайте туди ж. Перемішайте всі інгредієнти.
Салат заправте майонезом і подавайте до столу. Можете сервірувати його свіжою зеленню або листям салату – за смаком.
Новости