Легкий і свіжий салат з тунця, фети і овочів чудово доповнить будь-який обід або навіть стане самостійною стравою для тих, хто береже свою фігуру і їсть тільки корисну їжу. Обов’язково спробуйте!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Тунець консервований – 1 банка
- Сир Фета – 150 гр.
- Маслини – 50 гр.
- Огірки – 1 – 2 шт.
- Помідори черрі – 5 шт.
- Салатна суміш – 1 пучок
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Прованські трави – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з тунцем і фетою. Огірочки і помідори черрі промийте під проточною водою, а потім наріжте їх невеликими шматочками за допомогою гострого ножа.
Далі наріжте невеликими кубиками свіжий сир фета, а також наріжте кружечками маслини без кісточки.
Тунець вийміть з банки, злийте рідину і розберіть рибку на невеликі волокна або наріжте.
Для приготування салатної заправки вам потрібно з’єднати сіль з ароматними травами, додати масло оливи і лимонний сік. Це все ретельно перемішайте.
На тарілці сформуйте подушку з салатної суміші, після чого викладіть інгредієнти для салату – огірки з помідорами і сир з маслинами і тунцем. Полийте салат заправкою і посипте зверху червоною ікрою і негайно подавайте до столу!
Новости