Легкий і свіжий салат з тунця, фети і овочів чудово доповнить будь-який обід або навіть стане самостійною стравою для тих, хто береже свою фігуру і їсть тільки корисну їжу. Обов’язково спробуйте!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Тунець консервований – 1 банка
  • Сир Фета – 150 гр.
  • Маслини – 50 гр.
  • Огірки – 1 – 2 шт.
  • Помідори черрі – 5 шт.
  • Салатна суміш – 1 пучок
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Прованські трави – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з тунцем і фетою. Огірочки і помідори черрі промийте під проточною водою, а потім наріжте їх невеликими шматочками за допомогою гострого ножа.

Далі наріжте невеликими кубиками свіжий сир фета, а також наріжте кружечками маслини без кісточки.

Тунець вийміть з банки, злийте рідину і розберіть рибку на невеликі волокна або наріжте.

Для приготування салатної заправки вам потрібно з’єднати сіль з ароматними травами, додати масло оливи і лимонний сік. Це все ретельно перемішайте.

На тарілці сформуйте подушку з салатної суміші, після чого викладіть інгредієнти для салату – огірки з помідорами і сир з маслинами і тунцем. Полийте салат заправкою і посипте зверху червоною ікрою і негайно подавайте до столу!

Новости