Це дуже простий і ситний салат. Тунець добре поєднується з овочами, але з капустою страва набуває особливий смак. Його можна швидко приготувати і відразу подати на стіл. Заправку підберіть за своїм смаком і бажанням рідних. Відмінно підійдуть майонез або соус тартар.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 1 кг
- Тунець консервований – 1 банка
- Яйце – 3 шт.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Огірки – 1 шт.
- Цибуля червоний – 1 головка
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з тунцем і капустою? Яйця необхідно зварити круто. І нарізати шматочками.
Капусту промиваємо і дрібно шаткуємо.
А тунець подрібнити виделкою.
Тепер з’єднаємо всі продукти в глибокій ємності. Відкриємо кукурудзу, зіллємо воду і додати в салат.
Огірок також промиваємо та нарізаємо шматочками.
Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими кубиками.
Додаємо підготовлені інгредієнти в салатницю і розмішуєм.
Посолимо і приправимо салат за бажанням. Заправляємо майонезом. Перемішуємо.
Новости