Це дуже простий і ситний салат. Тунець добре поєднується з овочами, але з капустою страва набуває особливий смак. Його можна швидко приготувати і відразу подати на стіл. Заправку підберіть за своїм смаком і бажанням рідних. Відмінно підійдуть майонез або соус тартар.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 1 кг
  • Тунець консервований – 1 банка
  • Яйце – 3 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Огірки – 1 шт.
  • Цибуля червоний – 1 головка
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з тунцем і капустою? Яйця необхідно зварити круто. І нарізати шматочками.

Капусту промиваємо і дрібно шаткуємо.

А тунець подрібнити виделкою.

Тепер з’єднаємо всі продукти в глибокій ємності. Відкриємо кукурудзу, зіллємо воду і додати в салат.

Огірок також промиваємо та нарізаємо шматочками.

Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими кубиками.

Додаємо підготовлені інгредієнти в салатницю і розмішуєм.

Посолимо і приправимо салат за бажанням. Заправляємо майонезом. Перемішуємо.

Новости