Цей легкий салат призначений для любителів страв з морепродуктів і для тих, хто дотримується здорового харчування. Консервований тунець добре поєднується з зеленими листям салату, руколою і навіть верхніми листками пекінської капусти. У цьому рецепті пропонується додати до салату оливки і помідори. Заправляється він оливковою олією.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Тунець консервований – 1 банка
- Листовий салат – 4 шт.
- Помідори свіжийие – 2 – 3 шт.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Оливки – 170 гр.
- Масло оливкове – 2 – 3 ст. л.
Процес приготування:
Готувати салат з тунцем і зеленню легко! Помідори миємо й нарізаємо великими шматочками, як для грецького салату.
Зелені салатні листя миємо, обсушуємо серветкою і також нарізаємо на великі шматочки.
Оливки виймаємо з баночки і нарізаємо тонкими кільцями.
Відкриваємо баночку з тунцем, зливаємо сік і перекладаємо рибу в салатницю. Потім за допомогою вилки рибу розминаємо на невеликі шматочки.
До риби кладемо нарізані помідори і виделкою акуратно перемішуємо.
Потім кладемо до салату нарізану зелень, консервовану кукурудзу і нарізані оливки.
Салат ще раз трохи перемішуємо і розкладаємо в порційні тарілочки. Можна подавати до столу.
Приємного апетиту!
Новости