Цей легкий салат призначений для любителів страв з морепродуктів і для тих, хто дотримується здорового харчування. Консервований тунець добре поєднується з зеленими листям салату, руколою і навіть верхніми листками пекінської капусти. У цьому рецепті пропонується додати до салату оливки і помідори. Заправляється він оливковою олією.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Тунець консервований – 1 банка
  • Листовий салат – 4 шт.
  • Помідори свіжийие – 2 – 3 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Оливки – 170 гр.
  • Масло оливкове – 2 – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати салат з тунцем і зеленню легко! Помідори миємо й нарізаємо великими шматочками, як для грецького салату.

Зелені салатні листя миємо, обсушуємо серветкою і також нарізаємо на великі шматочки.

Оливки виймаємо з баночки і нарізаємо тонкими кільцями.

Відкриваємо баночку з тунцем, зливаємо сік і перекладаємо рибу в салатницю. Потім за допомогою вилки рибу розминаємо на невеликі шматочки.

До риби кладемо нарізані помідори і виделкою акуратно перемішуємо.

Потім кладемо до салату нарізану зелень, консервовану кукурудзу і нарізані оливки.

Салат ще раз трохи перемішуємо і розкладаємо в порційні тарілочки. Можна подавати до столу.

Приємного апетиту!

Новости