Салати з тунцем – оригінальна закуска для вашого столу. Рецепт з додаванням кукурудзи і свіжого огірка зможе стати вашим улюбленим. Блюдо виходить смачним і яскравим, а часу піде зовсім небагато.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Тунець консервований – 1 банка
  • Яйце – 3 шт.
  • Огірки (середні) – 2 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Готувати салат з тунцем кукурудзою і свіжим огірком легко! Банку з тунцем відкриваємо і обережно зливаємо всю рідину. Тепер добре розминаємо тунець виделкою і на час відставляємо його бік.

Відкриваємо банку з кукурудзою, зливаємо рідину. Кукурудзу відправляємо в салатницю. Сюди ж дрібно нарізаємо огірок.

Відварюємо яйця, остуджуємо, подрібнюємо і додаємо до салату. Твердий сир нарізаємо дрібними кубиками.

Дрібно нарізаємо зелену цибулю. Викладаємо в салатницю разом з тунцем, заправляємо сметаною і перешиваємо.

Викладаємо закуску порційно, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Новости