Салати з тунцем – оригінальна закуска для вашого столу. Рецепт з додаванням кукурудзи і свіжого огірка зможе стати вашим улюбленим. Блюдо виходить смачним і яскравим, а часу піде зовсім небагато.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Тунець консервований – 1 банка
- Яйце – 3 шт.
- Огірки (середні) – 2 шт.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Сметана – 2 ст. л.
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Готувати салат з тунцем кукурудзою і свіжим огірком легко! Банку з тунцем відкриваємо і обережно зливаємо всю рідину. Тепер добре розминаємо тунець виделкою і на час відставляємо його бік.
Відкриваємо банку з кукурудзою, зливаємо рідину. Кукурудзу відправляємо в салатницю. Сюди ж дрібно нарізаємо огірок.
Відварюємо яйця, остуджуємо, подрібнюємо і додаємо до салату. Твердий сир нарізаємо дрібними кубиками.
Дрібно нарізаємо зелену цибулю. Викладаємо в салатницю разом з тунцем, заправляємо сметаною і перешиваємо.
Викладаємо закуску порційно, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Новости