Коли несподівано завітали гості і потрібно швидко спорудити легкий обід, до основної страви можна подати салат з тунцем і свіжим огірком. Такий салат готується швидко і так само швидко з’їдається, всі його люблять за простоту виконання, ніжність і нетривіальний смак.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Огірки – 1 шт.
- Тунець консервований – 1 банка
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – за смаком
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з тунцем, яйцем і огірком? Свіжий огірок вимити і нарізати кубиками середнього розміру. Шкірку знімати необов’язково.
Курячі яйця зварити в підсоленій воді протягом 12 хв. після закипання. Відразу ж перекласти їх у холодну воду за допомогою шумівки, щоб згодом було легше їх очистити. Очистити яйця від шкаралупи і нарізати кубиками того ж розміру, що і свіжий огірок.
З консервованої риби злити масло, тунець розім’яти виделкою.
В мисці або салатнику з’єднати тунець, огірок, яйця і майонез. Спробувати на смак, якщо є необхідність, то додати щіпку солі.
Акуратно перемішати салат з тунцем і огірком, щоб не розмазати яйця. Подавати салат холодним.
Приємного апетиту!
Новости