Салат з яловичиною без майонезу – легке і ситне блюдо з особливим смаком. Особливий смак салату додає соєвий соус і нотка часнику. Поєднання всіх інгредієнтів є дуже вдалим, що в результаті робить салат неймовірно смачним і красивим. Такий салат приверне до себе увагу не тільки рідних, але і гостей за святковим столом.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Огірки – 5 – 6 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Кінза – 1 пучок
- Соєвий соус – 4 – 5 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Для того щоб приготувати салат з яловичиною без майонезу, огірки слід ретельно промити і обрізати кінчики з двох сторін.
Потім кожен плід розріжте на довгасті шматочки. Приправляємо нарізані огірки сіллю, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. Через деякий час огірки злегка відіжміть від утворився соку.
Промиту яловичину необхідно порізати тонкими смужками.
Розігріваємо сковороду і на рослинному маслі обсмажуємо яловичину. Додаємо до неї пропущений через прес часник.
Від лушпиння очищаємо цибулю, потім нарізаємо його півкільцями. Додаємо до яловичині цибулю і соєвий соус, все перемішуємо. Приправляємо м’ясо меленим перцем і обсмажуємо до готовності.
Болгарський перець і помідори промийте.
Перець слід очистити від внутрішніх насіння, вирізати плодоніжки, порізати плоди тонкою соломкою.
помідор обрізаємо м’ясисті краю, а середину прибираємо в бік.
Далі нарізаємо помідори тонкими смужками.
Кінзу промийте і подрібніть.
підходящої ємності з’єднуємо всі підготовлені інгредієнти – обсмажену з цибулею яловичину, огірки, помідори, болгарський перець і кінзу. Все перемішуємо. При необхідності досоліть салат.
Салат з яловичиною без майонезу готовий до вживання!
Приємного вам апетиту!
Новости