Салат з яловичиною без майонезу – легке і ситне блюдо з особливим смаком. Особливий смак салату додає соєвий соус і нотка часнику. Поєднання всіх інгредієнтів є дуже вдалим, що в результаті робить салат неймовірно смачним і красивим. Такий салат приверне до себе увагу не тільки рідних, але і гостей за святковим столом.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Огірки – 5 – 6 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Кінза – 1 пучок
  • Соєвий соус – 4 – 5 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Для того щоб приготувати салат з яловичиною без майонезу, огірки слід ретельно промити і обрізати кінчики з двох сторін.

Потім кожен плід розріжте на довгасті шматочки. Приправляємо нарізані огірки сіллю, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. Через деякий час огірки злегка відіжміть від утворився соку.

Промиту яловичину необхідно порізати тонкими смужками.

Розігріваємо сковороду і на рослинному маслі обсмажуємо яловичину. Додаємо до неї пропущений через прес часник.

Від лушпиння очищаємо цибулю, потім нарізаємо його півкільцями. Додаємо до яловичині цибулю і соєвий соус, все перемішуємо. Приправляємо м’ясо меленим перцем і обсмажуємо до готовності.

Болгарський перець і помідори промийте.

Перець слід очистити від внутрішніх насіння, вирізати плодоніжки, порізати плоди тонкою соломкою.

помідор обрізаємо м’ясисті краю, а середину прибираємо в бік.

Далі нарізаємо помідори тонкими смужками.

Кінзу промийте і подрібніть.

підходящої ємності з’єднуємо всі підготовлені інгредієнти – обсмажену з цибулею яловичину, огірки, помідори, болгарський перець і кінзу. Все перемішуємо. При необхідності досоліть салат.

Салат з яловичиною без майонезу готовий до вживання!

Приємного вам апетиту!

Новости