Такий салат чудово підійде в якості другої страви. У ньому багато білка і вітамінів. А овочі та гриби чудово доповнюють смак м’яса. Спробуйте приготувати листковий вишукування. Він чудово виглядає на святковому столі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 3 шт.
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яловичина – 500 гр.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Яйце – 3 шт.
- Сир – 150 гр.
- Майонез – за смаком
- Ікра червона – 100 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати салат з яловичиною і смаженими грибами шарами? Картоплю і моркву чистимо та миємо. Відправляємо їх варитися до готовності. Потім трохи охолоджуємо і натираємо на крупній тертці.
Печериці миємо й розрізаємо на кілька частин.
Цибулю чистимо і ріжемо кубиками.
Відразу відправляємо обсмажуватися цибулю, а через кілька хвилин додаємо до нього шампіньйони. Перемішуємо і смажимо 10-15 хв.
Яловичину також слід відварити.
У воду для смаку додамо лавровий лист і горошини перцю. І дрібно порізати.
Яйця варимо круто. Нарізаємо їх кубиками.
Сир тремо з допомогою великої терки.
Збираємо салат шарами. Першим буде йти картопля, далі гриби з цибулею і моркву.
Кожен шар або ж через шар, потрібно промащувати майонезом.
Тепер кладемо яловичину, далі яйця і останній шар – сир. Всі промазуємо майонезом. Зверху салату прикрашаємо ікрою.
Приємного апетиту!
Новости