Хочете приготувати ситний салат з м’ясом і повним різноманітністю інгредієнтів? Тоді зверніть увагу на цей рецепт. Апетитна яловичина, приправлена овочами і грибами, як раз те, що потрібно.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яловичина – 150 гр.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Огірки – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати салат з яловичиною і грибами, яловичину варимо до готовності в підсоленій воді. Остуджуємо і ріжемо смужками.

Промиваємо печериці і крупно нарізаємо в салат. Якщо гриби самі по собі дрібні, то їх можна залишити в такому вигляді.

Цибулину нарізаємо кубиками і відправляємо обсмажуватися в розігріту сковороду. Готуємо на середньому вогні. Нам необхідно довести цибулю до м’якоті, а не до золотої скоринки.

Додаємо до цибулі гриби і залишаємо на середньому вогні ще на 7-10 хвилин. Постійно помішуємо. Солимо і перчимо за смаком.

Нарізаємо овочі. Огірок і перець шаткуємо тонкими скибочками.

Відварюємо яйця і акуратно нарізаємо кубиками.

свіжу зелень Подрібнюємо. Для салату підійде будь-яка. Вибирайте те, що любите.

Готуємо заправку. Для цього ретельно перемішуємо сметану з сіллю і перцем.

Змішуємо всі інгредієнти між собою. Заправляємо сметанним соусом.

Розкладаємо по тарілках. Подавати до столу можна як в теплом, так і в холодному вигляді. Приємного апетиту!

Новости