Хочете приготувати ситний салат з м’ясом і повним різноманітністю інгредієнтів? Тоді зверніть увагу на цей рецепт. Апетитна яловичина, приправлена овочами і грибами, як раз те, що потрібно.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яловичина – 150 гр.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Огірки – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Сметана – 4 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
Процес приготування:
Для того щоб приготувати салат з яловичиною і грибами, яловичину варимо до готовності в підсоленій воді. Остуджуємо і ріжемо смужками.
Промиваємо печериці і крупно нарізаємо в салат. Якщо гриби самі по собі дрібні, то їх можна залишити в такому вигляді.
Цибулину нарізаємо кубиками і відправляємо обсмажуватися в розігріту сковороду. Готуємо на середньому вогні. Нам необхідно довести цибулю до м’якоті, а не до золотої скоринки.
Додаємо до цибулі гриби і залишаємо на середньому вогні ще на 7-10 хвилин. Постійно помішуємо. Солимо і перчимо за смаком.
Нарізаємо овочі. Огірок і перець шаткуємо тонкими скибочками.
Відварюємо яйця і акуратно нарізаємо кубиками.
свіжу зелень Подрібнюємо. Для салату підійде будь-яка. Вибирайте те, що любите.
Готуємо заправку. Для цього ретельно перемішуємо сметану з сіллю і перцем.
Змішуємо всі інгредієнти між собою. Заправляємо сметанним соусом.
Розкладаємо по тарілках. Подавати до столу можна як в теплом, так і в холодному вигляді. Приємного апетиту!
Новости