Варений яловичий язик вважається дієтичним блюдом. А в салаті, в поєднанні зі свіжими овочами, ще й дуже корисним. Такий салат можна комбінувати з різними соусами і приправами за вашим смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Масло оливкова – 60 мл
- Лимон – 1 шт.
- Яловичий язик – 1 шт.
- Огірки – 2 шт.
- Авокадо – 1 шт.
- Базилік свіжий – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з язиком і авокадо? Увімкніть плиту і поставте яловичий язик варитися, це займе близько 2 годин. Готовий язик остудіть і наріжте брусками.
Огірки і авокадо промийте. Огірки наріжте невеликими прямокутниками. З авокадо видаліть кісточку, зніміть шкірку і наріжте м’якоть.
Лимон промийте, розріжте на дві частини, руками видавіть сік з половинок. Змішайте оливкова олія і дві столові ложки лимонного соку, додайте спеції і січений базилік. Заправте цим соусом салат, перемішайте і спробуйте на сіль, якщо треба посоліть. Такий салат підійде навіть для прихильників правильного харчування і для тих, хто сидить на дієті.
Приємного апетиту!
Салати з язиком Салати з яловичим язиком