Варений яловичий язик вважається дієтичним блюдом. А в салаті, в поєднанні зі свіжими овочами, ще й дуже корисним. Такий салат можна комбінувати з різними соусами і приправами за вашим смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Масло оливкова – 60 мл
  • Лимон – 1 шт.
  • Яловичий язик – 1 шт.
  • Огірки – 2 шт.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Базилік свіжий – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з язиком і авокадо? Увімкніть плиту і поставте яловичий язик варитися, це займе близько 2 годин. Готовий язик остудіть і наріжте брусками.

Огірки і авокадо промийте. Огірки наріжте невеликими прямокутниками. З авокадо видаліть кісточку, зніміть шкірку і наріжте м’якоть.

Лимон промийте, розріжте на дві частини, руками видавіть сік з половинок. Змішайте оливкова олія і дві столові ложки лимонного соку, додайте спеції і січений базилік. Заправте цим соусом салат, перемішайте і спробуйте на сіль, якщо треба посоліть. Такий салат підійде навіть для прихильників правильного харчування і для тих, хто сидить на дієті.

Приємного апетиту!

Салати з язиком Салати з яловичим язиком